Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU: Svar på spørgsmålet om, hvem du gerne vil give en tidlig julegave og invitere med til en af vores to julekoncerter. Svaret skal indeholde, hvilken af de to koncerter (Portalen, Greve eller Hermans, Aarhus) du ønsker at vinde billetter til. Ved at skrive en kommentar til konkurrenceopslaget på Facebook deltager du i konkurrencen og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver en af de heldige vindere af konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Konkurrencen løber fra den 5. november 2018 til den 8. november 2018 kl. 10.00. SÅDAN VINDER DU:

Efter konkurrencens afslutning trækker vi tilfældigt lod blandt alle kommentarer på opslaget. Vi trækker ialt 2 vindere - én vinder af 2 billetter til koncerten på Portalen i Greve den 17. november 2018 og én vinder af 2 billetter til koncerten i Hermans, Tivoli Friheden i Aarhus den 15. december 2018. De to vindere får direkte besked via Facebook i kommentartråden til opslaget. For at kunne modtage præmien skal vinderne, når han/hun kontaktes, oplyse fulde navn. Præmien består af: 1x2 billetter til julekoncert med Luftens Helte lørdag den 17. november 2018 til en samlet værdi af 350,- DKK. 1x2 billetter til julekoncert med Luftens Helte lørdag den 15. december 2018 til en samlet værdi af 400,- DKK. HVAD SKAL DU ELLERS VIDE:

Luftens Helte vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Luftens Helte benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. Luftens Helte er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Luftens Helte forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Luftens Helte er ikke ansvarlig for at føre opmærksom på eventuelle fejl og mangler. Luftens Helte forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Luftens Helte sig retten til at ekskludere brugere uden varsel. Konkurrencen udbydes af Luftens Helte, Åboulevarden 57, 6., 8000 Aarhus C Konkurrencen er ikke sponsoreret eller administreret af Facebook.

51 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Følg LUFTENS HELTE på

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Aarhus, Danmark 

|

|

+45 42 47 45 72