top of page

Konkurrencebetingelser

Opdateret: 6. apr. 2021


SÅDAN DELTAGER DU: Fortæl om din bedste, vildeste eller sjoveste oplevelse, du har haft med Luftens Helte.


Ved at skrive en kommentar til konkurrenceopslaget på Facebook deltager du i konkurrencen og giver samtidigt accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver en af de heldige vindere af konkurrencen.


Konkurrencen er ikke købsbetinget. Konkurrencen løber fra den 6. april 2021 kl. 18.34 til den 9. april 2021 kl. 12.00. SÅDAN VINDER DU:

Efter konkurrencens afslutning trækker vi tilfældigt lod blandt alle kommentarer på opslaget. Vi trækker ialt 2 vindere, der hver vinder ét Luftens Helte-krus.


De to vindere får direkte besked via Facebook i kommentartråden til opslaget.


For at kunne modtage præmien skal vinderne, når han/hun kontaktes, oplyse fulde navn og evt. adresse.


Præmien består af:

2x1 Luftens Helte krus til en samlet værdi af 430,- DKK.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE:

Luftens Helte vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Luftens Helte benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.


Luftens Helte er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Luftens Helte forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Luftens Helte er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.


Luftens Helte forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Luftens Helte sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.


Konkurrencen udbydes af Luftens Helte, Åboulevarden 57, 6., 8000 Aarhus C


Konkurrencen er ikke sponsoreret eller administreret af Facebook.

67 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page