top of page

Video: Tredje #sammenhverforsig video er nu ude

Vi har længe brygget på en tredje musikvideo, hvor vi spiller #sammenhverforsig, og NU har vi den klar til jer! Denne gang er det ”En Gospel Sang” fra Herkules, og hvor har vi glædet os til at dele det færdige resultat med jer alle sammen. Da vi lavede den, var udsigterne til igen at spille sammen på en scene langt væk. MEN nu er der ikke længe til, at vi igen kan spille koncerter for jer alle sammen! Vi kommer faktisk hele Danmark rundt.


Du kan både se hvor og hvornår vi spiller, samt købe dine billetter her på hjemmesiden Vi glæder os til vi ses rundt omkring på mange af Danmarks fedeste spillesteder, og i mellemtiden kan du tjekke musikvideoen ud her:

HE LIVES IN YOU

Den første #sammenhverforsig video blev til i marts 2020 under lockdown af hele Danmark. Vi optog os selv hver for sig i hver vores stue og resultatet blev til en håbefuld version af Lebo M's sang "He Lives In You" fra filmen Løvernes Konge 2. Du kan se videoen her:

TO LIV - FEAT. STIG ROSSEN

Under den fortsatte lockdown i april 2020 allierede vi os med en af vores helt store helte, da vi lavede videoen til sangen "To Liv". Stig Rossen er blandt andet kendt for at være sangstemmen fra store hits fra de danske udgaver af film som Mulan, Kejserens Nye Flip og Tarzan, og det var derfor nærliggende at få et samarbejde om videoen til "To Liv" op at stå med ham. "Der har flere gange været tilløb til min medvirken i en af deres mange koncerter. Denne video var en sjov mulighed for at afprøve samarbejdet, inden vi får mulighed for at gøre det rigtigt i en forhåbentlig ikke alt for fjern fremtid", siger Stig Rossen. Du kan læse TV2 Fyns dækning af samarbejdet her. Se videoen til "To Liv" her:


360 visninger0 kommentarer

תגובות


bottom of page