top of page

ABOUT THE BAND

Luftens Helte_fb_event.jpg

Sange fra film som Løvernes Konge, Mulan, Aristocats, Herkules og Tarzan vækkes til live, når det store tributeband, Luftens Helte, indtager landets scener!

Luftens Helte har hovedsæde i Aarhus og består af en energisk rytmegruppe, en sprudlende blæser- og strygersektion, samt hele tre forsangere, der på hver deres karakteristiske måde tager publikum ind i et magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de elskede tegnefilm.

Bandet har spillet for fulde huse rundt i Danmark, og er kendte for at skabe en fest uden lige!

Luftens Helte er lyden af energi, fest og magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du aldrig vil glemme.  

Anchor 1

ABOUT THE BAND

Alberte

Billeder til hjemmeside_Alberte.jpg

Instrument(er): Tenorsaxofon og kor 

 

Tilbage i efteråret 2019 blev jeg tilbudt en vikarplads til julekoncerterne. Efterfølgende blev jeg fast medlem, og det er jeg bare vildt glad for! Der opstår nemlig en helt særlig magi til koncerterne, når band og publikum forenes i begejstringen og nostalgien over barndommens storslåede tegnefilmshits – og den magi bliver man altså bare afhængig af! Noget af det bedste ved koncerterne er, når publikum i et kæmpe kor synger med på klassikere som "Hakuna Matata" og "Hvem vil ikke gerne være kat". Og når man efter en fuldendt koncert og publikums klapsalve går af scenen, kan man altså ikke lade være med at føle sig som en ægte rockstar.

ABOUT THE BAND

”Luftens Helte er årets fest, hver gang jeg hører dem! Det er imponerende, hvordan sange, der har så rodfæstet og personlig en plads i hele min generations barndom, bliver til en fælles fest. Mødet mellem de gamle velkendte sange, som alle har sunget med på i så mange år, og Luftens Heltes energi og nye fortolkninger overvinder mig og resten af publikum hver gang - det er lidt som at møde sine minder for første gang!” 

Niclas Lundgaard Bohnsen, 25 år, Aarhus 2017

”I var helt kanon, både instrumentalt og vokalt! Tak for en formidabel aften! Det bliver ikke sidste gang vi ses” 

Helena Borland Madsen, 32 år, Taastrup 2020

”Jeg havde fornøjelsen af at se jer både i Taastrup og Slagelse. Begge gange var det en super fed koncertoplevelse! I leverer virkelig varen og med god energi. Jeg er imponeret over, hvor mange forskellige roller, hver bandemedlem kan varetage” 

Marco Winther, 34 år, Slagelse 2020

Den mest fantastisk oplevelse i mange, mange år! For helvede, hvor er I fede! Så meget energi på scenen, så fede leveringer af numrene og hvilken fantastisk fornøjelse at høre jer synge - især Laura, er jo en oplevelse i sig selv! Man kan virkelig fornemme jeres kærlighed til det I laver, når I står deroppe!

Jeres levering af “Et helt nyt liv” sender publikum ind i en hel drømmeverden, og I skaber bare sådan en fest!

I er allesammen så vanvittigt dygtige, det er imponerende!

Disney er magi - og I formår at fange magien og udbrede den til alle os andre!

Jeg er fan for livet!” 

Thomas Ernlund Madsen, 31 år, Esbjerg 2019

”Fuldstændig fantastisk koncert! En af de bedste musikalske oplevelser, jeg nogensinde har haft." 

Charlotte Greve Selgen Knudsen, 36 år, Aalborg 2019

”Jeg har lige været til Volbeat koncert og de gav den virkelig gas, men jeg er stadig mere oppe at køre over jeres præstation i går. Det var bare for vildt!” 

Gastropoda Stark Danielsen,

28 år, Greve 2019

bottom of page